Els Heye

CV

Vier dimensies

Testimonials

Opdrachtgevers

Els Heye

Na een carrière als manager bij diverse bedrijven en organisaties besloot ik mijn belangstelling en hart te volgen en mijn kennis, ervaring en talent in dienst te stellen van mensen die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. De veelzijdigheid en kracht van mensen is telkens weer indrukwekkend waardoor de ontwikkelingstrajecten ook voor mij een verrijking betekenen.

Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik een diepe belangstelling voor mensen, hun drijfveren en de wens die te begrijpen. Ook blijft de vraag mij bezighouden waar iemand betekenis aan geeft, kracht aan ontleent of moed uit put. Tenslotte raak ik bijzonder geïnspireerd door mensen die hun passie uitvoeren of droom realiseren.

Dignitas Mediation Coaching & Conflict Management heeft als doel
een wezenlijke bijdrage te leveren aan een groter welzijn van mens en maatschappij door mensen te helpen hun kwaliteiten en wensen te (her)ontdekken en hun innerlijke kracht en autonomie te versterken.

Om aan evenwicht, visie, daadkracht en vitaliteit te winnen, zijn aandacht en ontwikkeling van de vier menselijke dimensies, (lichamelijk, spiritueel, geestelijk en sociaal emotioneel) noodzakelijk. Een goede balans leidt tot een volwaardig en waardevol leven.

Mijn vraag aan u is: ‘Hoe kan ik U helpen?’

Els Heye

Coach, gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)
Registermediator, Nederlands Mediation Instituut (NMI)
Arbeidsmediator, geregistreerd bij het Mediation Trainingsinstituut (MTi)